Bram: SEA Specialist!

Wat vind je zo leuk aan het werken bij The DISTRIKT?

Het leuke aan het werken bij The DISTRIKT vind ik dat je voor hele mooie klanten mag werken, Je zit vaak meteen op eigenaar-directeur niveau, waardoor de lijnen naar klanten erg kort zijn en er snel geschakeld kan worden. Dit geldt ook voor de interne cultuur van The DISTRIKT, het is een platte organisatie waardoor er snel geschakeld wordt. Ideeën, aanpassingen en vraagstukken hoeven niet eest langs 10 commissies voordat er een beslissing wordt genomen. Als je een goed idee hebt, worden hier direct de middelen voor vrijgegeven om het neer te zetten.

Waarom kan je jouw functie zo goed uitoefenen bij The DISTRIKT?

Bij The DISTRIKT zijn er talloze middelen ter beschikking. Je hebt toegang tot trainingen, professionele tools en netwerk evenementen. Op deze manier kan ik up to date blijven van de materie. Daarnaast is het bij The DISTRIKT uniek dat er ruimte is voor co specialisatie, je kan hier een tweede skill ontwikkelen. Je hoeft niet maar met 1 ding bezig te zijn, als je je bijvoorbeeld wil inleren in social is hier intern de ruimte voor. Als er iets geregeld moet worden dan wordt het gisteren geregeld en niet pas over 3 maanden. Intern zit er een hoop kennis en interesse om te kijken hoe we SEA kunnen toepassen op andere vakgebieden.

Ik kan oneindig de diepte ingaan met mijn vakgebied. Er zijn nog zo veel dingen waar ik me in kan verdiepen. Ik vind het bijvoorbeeld heel interessant om te kijken hoe een SEA-campagne kan bijdragen aan een email campagne, of hoe SEA een social campagne kan ondersteunen. Niet alleen kijken naar losse kanalen, maar echt naar een omni channel strategie kijken.

Omschrijf jouw collega’s? Hoe is de interne sfeer?

De sfeer bij The DISTRIKT is uniek. Ons team bestaat uit een mengelmoes van mensen, die allemaal zeer verschillend zijn. Dit maakt het ook leuk! Iedereen is zeer ondernemend en er zitten geen mensen tussen die voor de middelmaat komen.

“We werken op champions leagueniveau, met echte talenten. Elk van ons is een toptalent in zijn of haar eigen veld. We hebben de ambitie om de elite van de online marketing willen zijn en zijn ook op zoek naar mensen met die ambitie.”

Kortom, er heerst een warme sfeer maar wel met een flinke dosis humor en een dikke knipoog!
Word hard, play hard!

Wat vind je leuk aan je werk en waarom?

Ik vind het fijn dat mijn job zo afwisselend is. Het ene moment ben ik bezig met auto-onderdelen en het andere moment met babyfoons. Het leuke is dat ik me helemaal in een branche kan verdiepen en vastbijten om vervolgens mooie resultaten te boeken.

Wat vind je de leukste accounts om voor te werken?

Ik vind mijn werkzaamheden voor 123autoparts heel erg uitdagend. Zij hebben ambitieuze doelstellingen en ik vind het gaaf om ze te verrassen met nieuwe resultaten. Maar niet alleen het werken voor grote accounts met hoge doelstellingen is uitdagend. Ik vind de kleinere accounts ook heel uitdagend. Mensen die net nieuw zijn met online marketing de kracht van online marketing laten ervaren. Ze komen vaak met een klein budget binnen en mijn uitdaging is dan om ervoor te zorgen dat ze gaan uitbouwen tot echte online marketing tijgers!

Wat zoek jij in een mede SEA-collega?

Iemand moet informatie hongerig zijn, super leergierig. Dit is een van de belangrijkste eigenschappen, zij of hij moet de drive hebben om te leren. Je moet je in willen lezen in je vakgebied en super enthousiast worden van uiteenlopende klanten. Je moet je kunnen vastbijten in de branche waarin jouw klant zich bevindt. Je moet de branche van jouw klant exact begrijpen, om gezamenlijk successen te boeken. Daarnaast moet je heel verantwoordelijk zijn, jij bent rechtstreekst verantwoordelijk voor budgetten. Wat betekent dat je indirect dus verantwoordelijk bent voor de uitgaven en inkomsten van een bedrijf. Nauwkeurigheid is een pré, het systeem is gevoelig. Als je een zoekwoord verkeerd zet kan alles in de soep lopenrketing de kracht van online marketing laten ervaren

Kom jij ons team versterken?

Wil je samen met ons de beste worden, topsport bedrijven maar ook heel veel plezier maken? Stuur dan een mail met je cv, 10 woorden die jou omschrijven en 3 zinnen die beschrijven waarom jij bij The DISTRIKT past naar hrm@thedistrikt.nl.