Lindie van der Heijden

Verhaal van mijn eerste maand als afstudeerstagiaire

Benieuwd naar mijn ervaringen bij The DISTRIKT? Lees dan snel verder!

01

Aanleiding

Tijdens mijn meewerkstage kwam ik voor het eerst in aanraking met online marketing. Daarop besloot ik mijn minor te gaan volgen in online marketing en wist ik zeker: online marketing heeft de toekomst! Bij The DISTRIKT krijg ik de kans om deze wereld nóg verder te ontdekken en kan ik leren van de besten!

02

De eerste week

Ik kreeg mijn eigen werkplek (in een super mooie werkomgeving!) en laptop en werd ik direct aan het werk gezet. Doordat ik eigenlijk meteen taken toegewezen kreeg, voelde ik mij direct een onderdeel van het team. Naast deze taken is er ook voldoende aandacht voor mijn scriptie en de begeleiding hiervan. Het was wel echt even wennen om 40 uur op kantoor te zitten in plaats van een paar uurtjes op school. Al bevalt me dat nu prima! Ik merk nu al dat ik de meewerk taken leuker vind dan het schrijven van mijn scriptie, maar daar kom ik helaas niet onderuit. Het doel is nu eenmaal om afgestudeerd te zijn in juni.

03

Mijn ervaring

Gedurende mijn tijd bij The DISTRIKT hoop ik zoveel mogelijk bij te leren op het gebied van online marketing. Doordat er voor alle diensten specialisten in huis zijn, heb ik de mogelijkheid om te leren van de besten! Naast zakelijk bezig te zijn met je scriptie of werkzaamheden is er ook genoeg ruimte om te ontspannen met de collega’s. Mannen opgelet: je kunt tussendoor gewoon even FIFA spelen om je gedachten te verzetten en vervolgens weer verder te gaan met je werkzaamheden. Daarnaast wordt de week op vrijdag altijd gezamenlijk afgesloten met een gezellige vrijdagmiddagborrel!