Sollicitatie-
procedure

Wat gebeurt er allemaal nadat je hebt
gesolliciteerd?

Bij The DISTRIKT vinden we het belangrijk dat er continu op een eerlijke, directe en open manier gecommuniceerd wordt. Wij geven daarom het juiste voorbeeld door zo transparant mogelijk te zijn in wat je van ons kan verwachten wanneer je solliciteert.

1

Telefoontje van hr

Binnen één à twee weken word je opgebeld door onze HR Specialist om een afspraak te plannen voor een kennismakingsgesprek. Na het telefoongesprek ontvang je een bevestiging voor het gesprek met de datum, tijd en locatie. Wij willen nieuw talent natuurlijk zo snel mogelijk ontmoeten!

phone
2

Eerste gesprek: Kennismaking

Je hebt je eerste gesprek met onze manager Kelly, en een collega-specialist. Na het gesprek krijg je telefonisch terugkoppeling van je gesprekspartner, binnen vijf werkdagen. Indien er wederzijdse interesse is dan nodigen wij je uit om een persoonlijkheidstest te maken. Op deze manier wordt er gekeken of jouw profiel binnen The DISTRIKT past en voldoet aan een aantal vereiste competenties.

message
3

Assessment en/of persoonlijkheidsscan

Als wij een goed gevoel hebben over gehouden aan het eerste gesprek zouden wij graag willen kijken wat je capaciteiten zijn door middel van een persoonlijkheidsscan en een assessment.

Het assessment staat in het teken van een kleine praktische opdracht op jouw vakgebied en de persoonlijkheidsscan laat zien hoe jij als persoon in elkaar zit. Zo krijgen wij een goed beeld van of jij gelukkig wordt binnen The DISTRIKT en of wij van jou blij worden. 😉

4

Tweede gesprek: Verdieping

Indien jouw profiel matcht met onze wensen en vastgestelde competenties, zal de HR Specialist je opbellen om een afspraak te maken voor je tweede gesprek. Dit gesprek zal zijn met een van onze seniors: Martien of Erik. Na dit gesprek krijg je telefonisch een terugkoppeling van je gesprekspartner.

conversation
5

Aanbieding

Bij een succesvolle afronding van de procedure krijg je van ons een aanbieding en hopen we je te mogen verwelkomen het team!

handshake

Overtuigd?

Hugo Melis bij The DISTRIKT