Coco van Gerwen

Verhaal van mijn stage

Benieuwd naar mijn ervaringen bij The DISTRIKT? Lees dan snel verder!

01

Over mij

Coco van Gerwen bij The DISTRIKT

Mijn interesse verschoof tijdens mijn studie commerciële economie al snel naar online marketing. Na de minor online marketing wilde ik graag mijn studie afronden bij een online marketing bureau. Ik wilde een bedrijf waar ik mezelf kon ontwikkelen. Bij The DISTRIKT heb ik dit gevonden!

Pand the DISTRIKT

Ik heb mijn scriptie mogen schrijven bij The DISTRIKT. Vanuit de opleiding zitten hier enkele eisen aan en gelukkig voldeed The DISTRIKT hier allemaal aan. Hoewel dit niet mijn favoriete onderdeel van de opleiding is geweest heb ik geluk gehad dat ik mijn studie heb mogen afronden bij dit bedrijf. Rick, mijn bedrijfsbegeleider heeft mij goed gestuurd en ondersteund in het hele proces. Daarnaast heb ik veel trainingen gekregen van specialisten zodat ik mijn kennis over online marketing aanzienlijk heb kunnen uitbreiden.

02

De stage

Altijd even wennen natuurlijk, 40 uur werken is toch wat anders dan op school zitten. Toch voelde ik me binnen een paar dagen eigenlijk al thuis! Alle collega’s waren super aardig en open waardoor ik me snel op me gemak voelde. Ook werd ik direct betrokken bij allerlei zaken waardoor ik me echt onderdeel van het team voelde. Ik heb me dan ook nooit als een ‘stagiaire’ gevoeld. Koffie halen en printen hoorde niet bij mijn takenpakket! Ik kreeg leuke en uitdagende opdrachten waar ik erg veel van heb geleerd! Tijdens deze opdrachten heb ik ook samengewerkt met verschillende specialisten. Dit maakt de stage erg leerzaam en uitdagend.

03

Achteraf

#scriptieleven

Tijdens de stage ben ik vooral bezig geweest met het schrijven van mijn scriptie (helaas). Het meewerken vond ik super leuk en deed ik veel liever dan de opdrachten voor school. Maar, ik wilde natuurlijk graag afstuderen en heb me hier dan ook volledig voor ingezet. De ruimte en begeleiding die je krijgt bij The DISTRIKT voor het schrijven van je scriptie is meer dan voldoende. The DISTRIKT snapt ook dat dit het belangrijkste is en willen dat je hierin succesvol bent.

Kerst_Mark_Jeannette_Coco_Tom

Ik heb een super leuke tijd bij The DISTRIKT gehad. The DISTRIKT is meer dan alleen een stageplaats. De samenwerking met de collega’s (en de vrijdagmiddag borrels ;)) zorgen voor een fijne sfeer. Ik heb in een half jaar super veel kunnen leren over online marketing en dit is dankzij de enthousiaste specialisten! Wanneer je kiest voor The DISTRIKT kies je voor een uitdagende stage, in een enthousiaste en super mooie omgeving. Een stage om nooit te vergeten!