Het Team

Jouw toekomstige collega’s

Ontmoet het team van ondernemende, eigenwijze, professionele, en creatieve mensen

Kelly Jaspers photo

Kelly Jaspers

Eindbazin

Naast bedrijven succesvoller maken, wil ik mijn team laten groeien en succesvol laten worden. Zowel het individu als het team!

Innovatie is iets wat bij mij voorop staat. In mijn team zoek ik naar mensen die mee willen ondernemen. Mensen die een hoog empathisch vermogen hebben. Namelijk, je verplaatsen in de (business van) de klant is een van de belangrijkste factoren om een goede online marketeer te worden!

Kim Jaspers photo

Kim Jaspers

Controlfreak

Als controlfreak is het helemaal mijn ding om ervoor zorgen dat zowel interne als externe processen gestroomlijnd verlopen. Het analyseren, en indien nodig optimaliseren, van processen om kwaliteit te waarborgen samen met mijn team is een van de vele dingen die mijn werk leuk maken.
Oh ja, en ik heb iets met cijfers! Ik zorg er graag voor dat alles op financieel gebied geolied verloopt.

 

Bram Flipsen photo

Bram Flipsen

FIFA Specialist

Al ruim 6 jaar beweeg ik me in de wereld van de SEA, Display & Video Advertising. Het “Beter vindbaar worden in Google” begint vaak bij SEA. Als specialist geef ik daarom advies op strategisch niveau aan bedrijven over hoe SEA kan bijdragen aan het behalen van bedrijfsdoelstellingen. Samen met ons team van specialisten zorgen wij ervoor dat doelstellingen behaald worden en dat bedrijven op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

Sam van der Heijden photo

Sam van der Heijden

Oppernerd

Wat ik heel gaaf vind om te doen is het inzetten van mijn creativiteit en technische kennis om samen met klanten hun online doelen te verwezenlijken. Ik ben voornamelijk bezig met wireframing, UX en UI design, webdesign en webdevelopment maar denk ook graag buiten mijn comfort zone mee.

Gerdo de Laat photo

Gerdo de Laat

Online Marketing Strategist

Samen groeien en continu verbeteren. Als strategist zorg ik samen met ons team van experts dat de online wereld van onze relaties draaiende blijft.
Een wereld waarin wij zorgen dat samen doelen behaald worden. Houdt van structuur en duidelijke communicatie en het creëren van op-en-top klantrelaties.
Rick van Zon photo

Rick van Zon

Terminator

Mijn dagelijkse werkzaamheden hebben te maken met alle marketing gerelateerde zaken binnen The DISTRIKT. Ik hou mijn onder andere bezig met lead generatie, (online) marketing, opvolgen van aanvragen, etc. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op!

Jeannette Koenis photo

Jeannette Koenis

Miep Design

Creativiteit heb ik nooit los kunnen laten. Na mijn stage bij The DISTRIKT werd dat meteen duidelijk en ben ik blij dat ik mijn creatieve uitspattingen (lees: tekenen en experimenteren in de Adobe Creative Suite) mag tonen bij deze organisatie. Als web designer ben ik bezig om de tevredenheid, loyaliteit en vertrouwen van bezoekers te verhogen.

Hugo Melis photo

Hugo Melis

Gekke Geit

Lang voordat er App Stores, of überhaupt smartphones waren, wist Hugo Melis het al zeker: zijn passie is software ontwikkeling en alles wat daarbij komt kijken. Toen de eerste iPhone in 2008 werd uitgebracht, was het alsof een knop werd omgezet: de creativiteit begon te vloeien en bij Hugo kwamen verschillende app ideeën naar boven.

Mark Hermans photo

Mark Hermans

Spambot

Brengt in de praktijk wat we klanten adviseren. Spot kansen, geen problemen. Is best wel perfectionistisch. Praat in 140 karakters en bedenkt E-Mail & SEO campagnes onder de douche. Oh ja, heeft een zwak voor pizza’s, stedentrips en alles van Apple – maar dat terzijde.

Jeroen van Woerkom photo

Jeroen van Woerkom

Web Development Specialist

Met de inbreng van mijn creativiteit en technische kennis maak ik graag van ieder project een succesvol online traject. Ik werk graag pixel nauwkeurig, ben proactief en heb door mijn passie voor online (neuro)marketing een scherp oog voor conversiekansen.

Estée Verhorevoort photo

Estée Verhorevoort

Olé

Als stagiaire van het design en development team houd ik me vooral bezig met UX en design. Het gedrag van een gebruiker vind ik erg interessant en doe mijn best daar zo veel mogelijk op in te spelen tijdens het ontwerpen van een website of applicatie. Daarnaast kun je me altijd wakker maken voor lekker eten!

Tim Kuijpers photo

Tim Kuijpers

Treasurer

Al jarenlang beweeg ik me in de wereld van accountancy. Als financieel geweten van de The DISTRIKT zorg ik dat alles op financieel/administratief gebied geolied verloopt. De jus van het werk is het op strategisch niveau adviseren van de directie.

Tom Seinstra photo

Tom Seinstra

Koffiechef

Design, Marketing, Web development, ik doe het allemaal graag. Ik ben enorm nieuwsgierig en leergierig en pak uitdagingen met beide handen vol aan. Bij The DISTRIKT heb ik nu de gave kans om mijn kennis in de praktijk toe te passen en mee te draaien in een energiek team van online marketing professionals.

Daarnaast kan ik als koffiekenner en part-time barista het team voorzien van energie in de vorm van extra lekkere koffie en wat erbij.

Michelle van Everdingen photo

Michelle van Everdingen

Social Geek

Vindt het heerlijk om in de veranderlijke flow van Social Media te werken ook al is dat soms hectisch. Houdt van de afwisseling en nieuwe ontwikkelingen in het werkveld. Is ook buiten het werk graag creatief en luistert het liefst naar muziek uit de 60’s.

Team The DISTRIKT
01

Ontmoet onze strateeg

Bij The DISTRIKT krijgen wij op de achtergrond veel hulp van onze seniors. Door onze zusteronderneming GAC Business Solutions hebben wij twee strategische consultants die ons adviseren op een strategisch niveau. Niet alleen omtrent business, maar zeker ook omtrent de persoonlijke ontwikkeling van het team.

Erik van Driel Photo

Erik van Driel

Als Managing Director Van GAC Business Solutions (www.gac.nl) verneem dagelijks de uitdaging van mijn klanten met betrekking tot Online Marketing. Het is geweldig om een team van jong professionals te coachen om vervolgens de organisatie op een onderscheidende wijze te laten groeien.