Het Team

Jouw toekomstige collega’s

Team

Ontmoet het team van ondernemende, eigenwijze, professionele, en creatieve mensen

Kelly Jaspers photo

Kelly Jaspers

Eindbazin

Naast bedrijven succesvoller maken, wil ik mijn team laten groeien en succesvol laten worden. Zowel het individu als het team!

Innovatie is iets wat bij mij voorop staat. In mijn team zoek ik naar mensen die mee willen ondernemen. Mensen die een hoog empathisch vermogen hebben. Namelijk, je verplaatsen in de (business van) de klant is een van de belangrijkste factoren om een goede online marketeer te worden!

Kim Jaspers photo

Kim Jaspers

Controlfreak

Als controlfreak is het helemaal mijn ding om ervoor zorgen dat zowel interne als externe processen gestroomlijnd verlopen. Het analyseren, en indien nodig optimaliseren, van processen om kwaliteit te waarborgen samen met mijn team is een van de vele dingen die mijn werk leuk maken.
Oh ja, en ik heb iets met cijfers! Ik zorg er graag voor dat alles op financieel gebied geolied verloopt.

 

Sam van der Heijden photo

Sam van der Heijden

Fotograaf

Wat ik heel gaaf vind om te doen is het inzetten van mijn creativiteit en technische kennis om samen met klanten hun online doelen te verwezenlijken. Ik ben voornamelijk bezig met fotografie en video maar denk ook graag buiten mijn comfort zone mee.

Gerdo de Laat photo

Gerdo de Laat

Online Marketing Strategist

Samen groeien en continu verbeteren. Als strategist zorg ik samen met ons team van experts dat de online wereld van onze relaties draaiende blijft.
Een wereld waarin wij zorgen dat samen doelen behaald worden. Houdt van structuur en duidelijke communicatie en het creëren van op-en-top klantrelaties.
Meneer Wim photo

Meneer Wim

Professioneel knuffelaar

Als professioneel knuffelaar is het mijn taak om zo veel mogelijk knuffels per dag te ontvangen. Ik zet me hier voor de volle 100% voor in en het lukt me tot nu toe ook aardig goed! Ik behaal dan ook al mijn knuffeldoelstellingen, dankzij al mijn lieve collega’s.

Hugo Melis photo

Hugo Melis

Gekke Geit

Lang voordat er App Stores, of überhaupt smartphones waren, wist Hugo Melis het al zeker: zijn passie is software ontwikkeling en alles wat daarbij komt kijken. Toen de eerste iPhone in 2008 werd uitgebracht, was het alsof een knop werd omgezet: de creativiteit begon te vloeien en bij Hugo kwamen verschillende app ideeën naar boven.

Mark Hermans photo

Mark Hermans

Spambot

Brengt in de praktijk wat we klanten adviseren. Spot kansen, geen problemen. Is best wel perfectionistisch. Praat in 140 karakters en bedenkt E-Mail & SEO campagnes onder de douche. Oh ja, heeft een zwak voor pizza’s, stedentrips en alles van Apple – maar dat terzijde.

Jeroen van Woerkom photo

Jeroen van Woerkom

Web Development Specialist

Met de inbreng van mijn creativiteit en technische kennis maak ik graag van ieder project een succesvol online traject. Ik werk graag pixel nauwkeurig, ben proactief en heb door mijn passie voor online (neuro)marketing een scherp oog voor conversiekansen.

Brian Kosterman photo

Brian Kosterman

SEA Specialist

Bij The DISTRIKT ben ik samen met Mark verantwoordelijk voor het opzetten, verbeteren en uitbreiden van Google Ads accounts. Goede resultaten behalen geeft mij een energie en moeilijke uitdagingen geven me inspiratie. Op deze manier bereiken we voor onze klanten het beste resultaat op SEA-gebied.

Mark van Kerckoven photo

Mark van Kerckoven

SEA Nerd

Als SEA specialist gebruik ik de jaren ervaring in en de passie voor het vak om voor alle klanten van The DISTRIKT het maximale resultaat uit hun SEA budget te genereren. De focus ligt op het constant implementeren van nieuwe functionaliteiten en automatiseringsmogelijkheden.

Tim Kuijpers photo

Tim Kuijpers

Treasurer

Al jarenlang beweeg ik me in de wereld van accountancy. Als financieel geweten van de The DISTRIKT zorg ik dat alles op financieel/administratief gebied geolied verloopt. De jus van het werk is het op strategisch niveau adviseren van de directie.

Michelle van Everdingen photo

Michelle van Everdingen

Social Geek

Vindt het heerlijk om in de veranderlijke flow van Social Media te werken ook al is dat soms hectisch. Houdt van de afwisseling en nieuwe ontwikkelingen in het werkveld. Is ook buiten het werk graag creatief en luistert het liefst naar muziek uit de 60’s.

Bart Abbink photo

Bart Abbink

Strategisch Concept- & Brand Designer

Vanaf mijn eerste computertje 15 jaar geleden werd design een groot deel van mijn leven. Een ware passie. Op de hoogte blijven van alle technologische-, marketing- en design trends en innovaties is een leuke en vooral super interessante hobby! Want uit geleerd ben je nooit. Zo blijf ik het onderste uit de kan te halen. Voor mijzelf, maar vooral ook voor onze leuke klanten!
Tom Seinstra photo

Tom Seinstra

Koffiechef

Design, Marketing, Web development, ik doe het allemaal graag. Ik ben enorm nieuwsgierig en leergierig en pak uitdagingen met beide handen vol aan. Bij The DISTRIKT heb ik nu de gave kans om mijn kennis in de praktijk toe te passen en mee te draaien in een energiek team van online marketing professionals.

Daarnaast kan ik als koffiekenner en part-time barista het team voorzien van energie in de vorm van extra lekkere koffie en wat erbij.

Team The DISTRIKT
01

Ontmoet onze strateeg

Bij The DISTRIKT krijgen wij op de achtergrond veel hulp van onze seniors. Door onze zusteronderneming GAC Business Solutions hebben wij twee strategische consultants die ons adviseren op een strategisch niveau. Niet alleen omtrent business, maar zeker ook omtrent de persoonlijke ontwikkeling van het team.

Martien Jaspers Photo

Martien Jaspers

Co-owner, The DISTRIKT your world online & Mede-eigenaar GAC Business Solutions

Ik vind het fantastisch om te zien hoe het (jonge) team van The DISTRIKT zich ontwikkelt, hoe ze kansen zien en uitvoeren, niet bang zijn om te falen en daarnaast als team enorm veel plezier hebben. Ik geniet ervan om op strategisch gebied mee te denken, te sparren en om ze te zien groeien!

Erik van Driel Photo

Erik van Driel

Co-owner, The DISTRIKT your world online & Managing Director GAC Business Solutions

Als Managing Director Van GAC Business Solutions (www.gac.nl) verneem dagelijks de uitdaging van mijn klanten met betrekking tot Online Marketing. Het is geweldig om een team van jong professionals te coachen om vervolgens de organisatie op een onderscheidende wijze te laten groeien.