Werken bij The DISTRIKT

Spill the juice

met Joany

Een nuchtere dame die altijd klaarstaat om haar collega’s te helpen. Structuur? Ja graag. Een opgeruimd bureau? Altijd. Een Brabants accent? Dat dan weer niet. Joany is namelijk vanuit het hoge noorden naar het zonnige zuiden verhuisd. Voor de liefde weliswaar, maar die baan hier als social media marketeer bevalt ook prima. Tell us everything Joany!

2 truths
and a lie
  • Heeft elke aflevering van Friends minimaal vijf keer gezien
  • Kan haar been in haar nek leggen
  • Bestelt bergen kleding en stuurt vervolgens bijna alles weer terug

 

Even voorstellen

“Hey, ik ben Joany. Alweer anderhalf jaar aan de slag hier als social media marketeer. Wat ik leuk vind aan mijn baan? De afwisseling. Dat ik campagnes bedenk en ze vervolgens implementeer. En de mogelijkheid om e-mail en social te combineren. Het is het perfecte plaatje!”

Guess what?!

5 feitjes
over Joany

  • Bokst minimaal 1x per week
  • Houdt ontzettend van lekker eten
  • Bleek tijdens het teamuitje talent te hebben voor waterskiën
  • Manon en Mara schreven een liedje over haar, getiteld “My little Joany”
  • Spreekt het woord “mozzarella” gek uit

Hoe ziet een typische werkdag er voor jou uit?

“Elke dag is anders. Meestal werk ik eerst mijn mails bij, check de planning en loop ik door het advertentieaccount. Daarna ga ik doen waar ik op dat moment zin in heb. Denk aan campagnes optimaliseren, social strategieën uitwerken, nieuwe campagnes opzetten, rapportages uitwerken of vraagstukken rondom social beantwoorden. Aan het einde van de week zijn alle tickets afgerond. ”

Aan welk tv-programma zou je wel mee willen doen?

“Ik hou van programma’s zoals Het Perfecte Plaatje, Lingo, en 50/50. Maar daar moet je mij niet aan mee laten doen hoor. Ik zou zó veel stress hebben. Hunted lijkt me veel leuker. Oké, dat geeft ook stress. Maar nog veel meer adrenaline. Of ik dan ver zou komen? Tja, daar durf ik geen uitspraken over te doen. Maar ik ga wel voor de winst natuurlijk!”

Hoe ziet jouw ideale zaterdag eruit?

“Alleen maar eten. Grapje! Maar ik zou wel van eetmoment naar eetmoment leven. Ik slaap lekker uit en begin de dag rond een uur of 11, met broodjes van de bakker en beleg van de slager. In de middag ga ik lekker de stad in of wandelen in de bossen. En ’s avonds? Heerlijk dineren en uitgebreid borrelen. Op zaterdag moet je vooral niet te veel doen hè, je hebt de zondag ook nog.”

Als je niet in Nederland woonde, waar zou je dan willen wonen?

“In het zuiden van Italië (fantastisch, dat eten daar). Denemarken of Zweden lijkt me trouwens ook wel wat. Lekker rustig, mooie natuur. Je maakt er de seizoenen heel bewust mee, veel meer dan hier in Nederland. En dan die leuke gekleurde huisjes… Ik zie mezelf er wel wonen!”

Mara heeft ook nog iets te zeggen over Joany...

“Joany zit naast me op kantoor en ik werk veel met haar samen. Dan werken én lachen we hard. En alhoewel ze er mega cute uitziet (en dat ook is), heeft ze ook een pittige kant. Precies wat ik zo leuk vind aan haar. Zó leuk dat Manon en ik zelfs een liedje over haar hebben geschreven. Inclusief albumhoes, uiteraard. Binnenkort te koop in je lokale platenwinkel.”

Heb je helemaal tot hier gelezen? Geweldig! Dan verklappen we dat Joany haar benen niet in haar nek kan leggen. Maar hé, wie weet na een paar weekjes trainen. Go Joany!

Pssssttt…
Kelly

Wil jij ook zo’n leuke baan?

Neem dan een kijkje bij onze vacatures en solliciteer meteen. Dan drinken we binnenkort een kopje koffie (of thee wat je wilt).

Kom maar door!