Werken bij The DISTRIKT

Spill the juice

met Manon

Een creatieve geest met de energie van een heel windmolenpark. Een druktemaker met het hart op de tong. Als Manon niet op kantoor is, merk je het meteen. Dan is het namelijk verdacht stil. Wie is deze gangmaker, waar houdt ze van en wat doet ze allemaal bij The DISTRIKT? Je leest het hier. Let’s go!

Guess what?!

5 feitjes
over Manon

  • Zingt geen noot zuiver, maar doet het toch
  • Signature dance move: de worm
  • Gek op poëzie en spoken word (ze treedt soms zelfs op)
  • Groet elke hond op straat
  • Lacht zo hard dat Kim het aan de andere kant van het pand hoort
First things first

“Hey, Manon hier. SEO en content specialist bij The DISTRIKT. Drie jaar alweer inmiddels. Voelt al veel langer en toch ook niet. Ik zit hier gewoon op m’n plek. Dus de tijd vliegt én het lijkt als de dag van gisteren dat ik hier binnenliep. Volg je ‘m nog?”

Hoe ziet een typische werkdag er voor jou uit?

“Mijn dag begint sowieso met ‘goedemorgen zonnestralen’. Dat roep ik regelmatig naar m’n collega’s als ik binnen kom dwarrelen. Hoewel ochtenden niet mijn sterkste kant zijn, ben ik meestal vrolijk. Ik open Jira, kijk wat er op de planning staat voor die week en kies uit waar ik zin in heb. De ene keer voer ik een SEO analyse uit, de andere keer denk ik mee over een webdesign en weer een andere keer zit ik bij een strategische sessie. Het is de afwisseling die mijn dagen zo leuk maakt.”

Wat is het grappigste dat je bij The DISTRIKT hebt meegemaakt?

“We maken hier regelmatig grappige dingen mee! Een vrijdagmiddagborrel die ik nooit zal vergeten was tijdens de pandemie. De kroegen waren dicht, maar je mocht met een klein groepje bij elkaar zijn. Op een van die vrijdagen hadden we zo veel lol dat we de tijd volledig uit het oog verloren. De volgende dag bleek dat we een stuk minder goed hadden opgeruimd dan we dachten én dat het alarm ’s nachts nog was afgegaan. Een grote bos bloemen en sorry was het minste wat we konden doen. Inmiddels kunnen we bij onze stamkroeg Het Willemientje weer gewoon doorhalen. Wel zo veilig.”

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

“Ik ben gek op poëzie en spoken word. Ik neem ook deel aan Woordenkots Eindhoven. Ik hoop dit jaar een eigen dichtbundel uit te brengen. Daarnaast hou ik van yoga. In het weekend start ik de dag het liefst met een korte sessie. Daarna even koud afdouchen en een koffietje erin. Laat die dag maar komen. Wat ik verder doe? Lezen, lp’s verzamelen, kringloopwinkels doorspitten, planten verzorgen, mijn vrienden vervelen… Van alles!”

Aan welk tv-programma zou je mee willen doen?

“Oh jeetje, moeilijk. Ik zie de meeste programma’s niet zitten hoor. Als mol zou ik mezelf binnen drie dagen verraden en na een week op een onbewoond eiland zonder eten zwem ik gillend naar huis. Ik werk liever mee aan een documentaireserie. Met Jurre Geluk op Reis, een BOOS item maken met Tim Hofman of een serie over dino’s maken met Maarten van Rossum. Zijn bromberenhumor kan ik ook zeker waarderen.”

2 truths
and a lie
  • Valt in slaap terwijl ze luistert naar true crime podcasts
  • Kan superlang hoepelen
  • Bewaart een koekjesstash in haar bureaula

 

 

Dit zeggen collega’s over Manon

Bart: “Manon is een drukke, creatieve alleskunner. Bovendien is ze uiterst gezellig én nog knap ook.”

Laura: “Enthousiast, vrolijk en mega creatief: dat is Manon in een notendop.”

Joany: “Manon is een gezellige, ontzettend fijne collega die altijd zegt waar het op staat. En het is waar: ze kan écht alles!”

En, denk jij dat Manon die true crime podcasts veel te eng vindt om in slaap te vallen? Mis! En dat hoepelen kan ze urenlang volhouden. Maar die koekjesstash? Daarvoor moet je in de bureaula van Mara zijn. Bart weet hem in elk geval te vinden.

Pssssttt…
Kelly

Wil jij ook zo’n leuke baan?

Neem dan een kijkje bij onze vacatures en solliciteer meteen. Dan drinken we binnenkort een kopje koffie (of thee wat je wilt).

Kom maar door!