Werken bij The DISTRIKT

Spill the juice

Met Mara

Zeg je waterpolo, een bulderlach, meezingen met Boom Boom Bailando en een dansje tussen het werken door… Dan zeg je Mara! Wij vroegen haar het hemd van het lijf. Wat houdt haar bezig? Wat doet ze precies bij The DISTRIKT? En aan welk TV programma zou ze weleens mee willen doen? Kom maar door met de tea!

Guess what?!

5 feitjes
over Mara

  • Is al sinds 2003 lid van de zwemvereniging
  • Vindt zichzelf grappig en schaamt zich daar niet voor
  • Is meestal iets te fanatiek
  • Sluit elke lunch af met schuddebuikjes
  • Scrollt minimaal twee uur per dag op TikTok
Bij het begin beginnen

“Hoi! Ik ben Mara, content marketeer bij The DISTRIKT. Ook wel het leukste online marketingbureau van Nederland. En mijn tweede thuis. Ik werk hier nu ruim een jaar en ben maar niet bang, ik ga nog lang niet weg.”

Hoe ziet een typische werkdag er voor jou uit?

“Een typische werkdag… Goh, die bestaat eigenlijk niet. De ene dag schrijf ik een nieuw blogbericht en maak ik een zoekwoordenonderzoek. De volgende dag maak ik social media posts en werk ik een kansenanalyse uit voor een potentiële klant. Afwisselend kun je het wel noemen dus. Precies wat ik zo leuk vind mijn werk. Ik krijg hier echt de kans om mezelf te ontwikkelen.”

Waar ben je het meest trots op in je werk?

“100% op de nieuwe website van The DISTRIKT. Daar hebben we ons toch een partijtje hard aan gewerkt! Een flitsend design, technische snufjes, gloednieuwe teksten en fris beeldmateriaal. Het resultaat mag er zijn. En dat was écht een teamprestatie. Trots op!”

In welk land zou jij ooit nog wel willen wonen?

“Als ik dan echt moet kiezen: op Ibiza of in Berlijn. Maar eerlijk gezegd blijf ik het liefste gewoon in Nederland. Hier is alles gewoon goed geregeld. Hou ik van. Idealiter wil ik een huis met een flink stuk erbij. Daar begin ik dan een kinderboerderij. Met geitjes én – vraag me niet waarom – een stekelvarken. Lijkt me geweldig.”

Aan welk tv-programma zou je mee willen doen?

“Zonder twijfel: Wie is de Mol. Een toffe locatie in het buitenland, spectaculaire spellen… Ik wil dan het liefste de mol zijn. Dan kan ik alles meemaken. En zo veel mogelijk kletsen met Rik van de Westelaken. Je leest het al: ik ben groot fan. Ik heb niet voor niets al eens een WIDM familieweekend georganiseerd. En mijn vorige vakantiebestemming was Albanië. Voor de volgende denk ik aan Zuid-Afrika.”

2 truths
and a lie
  • Eet weleens Chinees als ontbijt
  • Drinkt thee het liefst met twee smaakjes
  • Vindt havermelk naar de kinderboerderij smaken

Manon heeft ook nog wat te zeggen over Mara...

“Mara zit bij mij aan het bureau-eiland. En dat vinden we zo gezellig dat we het liefst samen aan één bureau zitten. Maar goed, dat wordt iet-wat overdreven. Niet tegen de rest vertellen hoor, maar Mara is mijn lievelings. Het leukste aan deze vrouw? Haar eindeloze enthousiasme, hi-larische grappen en fantastische dansmoves.”

Manon

Heb je het helemaal tot hier gered? Nice! Als beloning verklappen we jou dat Mara heel graag thee drinkt. Maar wel met één smaakje. Bosvruchten welteverstaan.

Pssssttt…
Kelly

Wil jij ook zo’n leuke baan?

Neem dan een kijkje bij onze vacatures en solliciteer meteen. Dan drinken we binnenkort een kopje koffie (of thee wat je wilt).

Kom maar door!