Werken bij The DISTRIKT

Spill the juice

met Roan

Zie je bij The DISTRIKT een half kopje koude koffie staan? Dan is één ding vaak zeker: die was waarschijnlijk voor Roan bedoeld. Maar deze harde werker gaat zo op in zijn werk dat hij die koffie na een paar minuten vergeten is. Benieuwd wie Roan precies is? En wat hij allemaal doet als hij niet aan het werk is? We vroegen het hem. Let’s go!

2 truths
and a lie
  • Stond ooit op het punt om naar Amerika te emigreren
  • Draagt op vakantie geregeld afritsbroeken
  • Maakt zijn eigen meubels
Even voorstellen

“Aangenaam, ik ben Roan. Al vier jaar lang account strateeg bij The DISTRIKT. En sinds anderhalf jaar ook medeverantwoordelijk voor een stukje operations. Wat ik zo leuk vind aan mijn werk? Het persoonlijke contact met klanten. Dat ik op strategisch vlak met hen meedenk en zo hun merk of dienst succesvol maak. Daar krijg ik echt energie van.“

Guess what?!

5 feitjes
over Roan

  • Is geen 9-tot-5 persoon
  • Wordt blij van een film met écht goede filmmuziek
  • Woonde een jaar in Amerika en een halfjaar in Spanje en Nieuw-Zeeland
  • Heeft gitaar, trombone en saxofoon gespeeld
  • Heeft een diploma Ondernemer Manager Horeca op zak en kan uitstekend koken

Hoe ziet een typische werkdag er voor jou uit?

“Ik begin vroeg, zodat ik de file voor ben. Rond half 8 zit ik vaak al achter mijn bureau. Ik start rustig op, beantwoord mijn mail en werk ongestoord wat dingen bij. Ondertussen komen mijn collega’s binnendruppelen. Dat komt mooi uit, want dan kunnen we meteen de werkzaamheden voor die week doorspreken. En daarna? Van alles. Ik heb veel contact met klanten, werk rapportagecijfers en analyses uit, coördineer interne projecten, voer sollicitatiegesprekken. Nouja, dat doe ik niet allemaal op één dag. Een typische werkdag bevat een variatie van deze taken en meer.”

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

“Met mijn hond Sem een lange wandeling in de bossen maken. Daar stel ik me dan wel mooi weer bij voor. In de regen wandelen is niet per se mijn hobby. Dan zit ik liever op de bank met goede film. Of neem ik de tijd om uitgebreid te koken. Daar heb ik dan ook alles voor in huis: een grote verzameling kookboeken, goede pannen, scherpe messen én een groot kookeiland.”

Hoe ziet jouw ideale zaterdag eruit?

“Die begint om een uur of half 9. Lekker in het zonnetje, met een uitgebreid ontbijt erbij. Daarna gaan we samen met vrienden met een bootje het water op. Drankjes mee, barbecue mee. Hier en daar aanleggen, in het water springen en een stukje zwemmen. En ’s avonds? Dan sluiten we de dag af in stijl, met een chique diner. Nu ik erover nadenk… ik wil dit best als verjaardagscadeau. Even aan mijn vriendin laten weten hoor!”

Aan welk tv-programma zou je wel mee willen doen?

“Aan Kopen Zonder Kijken! Alles uit handen geven en de uitkomst aan de experts overlaten; ik zou de stap wel durven zetten. Vooral met die huizenmarkt van tegenwoordig. Ik heb zelf ook een flinke huizenjacht achter de rug. Het duurde zo’n 2,5 jaar voordat we ons huis vonden. Het is echt een klushuis, maar inmiddels is de benedenverdieping helemaal opgeknapt. Komend jaar staan de bovenverdieping en de tuin op de planning. Iets langzamer dan bij Kopen Zonder Kijken, dus.”

Sander heeft ook nog iets te zeggen over Roan...

“Roan is ontzettend sterk in timemanagement en houdt zichzelf én anderen aan afspraken. Hij houdt de agenda scherp in de gaten en is graag overal bij betrokken (of wil zich graag overal mee bemoeien, het is maar net hoe je het bekijkt😉). Het resultaat? Goedlopende trajecten en tevreden klanten. De consequentie? Roan heeft alleen ná drie uur ’s middags humor. Dan zijn de grootste taken voor die dag afgerond en kan er – gelukkig voor mij – eindelijk eens een grapje vanaf.”

Sander | The DISTRIKT

Nog even naar die two truths and a lie…  Roan heeft inderdaad een serie zelfgemaakte meubels thuis staan. En het scheelde niet veel of hij had nu in Atlanta, Georgia gewoond. Maar vakantiekiekjes van Roan in een afritsbroek? Die zijn er niet. Mochten we ze ooit vinden, dan plaatsen we ze hier. Beloofd.

Pssssttt…
Kelly

Wil jij ook zo’n leuke baan?

Neem dan een kijkje bij onze vacatures en solliciteer meteen. Dan drinken we binnenkort een kopje koffie (of thee wat je wilt).

Kom maar door!