Werken bij The DISTRIKT

Spill the juice

met Sander

Hij is energiek, betrokken, behulpzaam en altijd vrolijk. Kletst zo af en toe de oren van je kop. En hij brengt het liefst elke winter door in de bergen. Ski’s onderbinden en gaan! Wie is deze enthousiasteling, waar houdt hij van en wat is zijn rol bij The DISTRIKT? Lees snel verder.

2 truths
and a lie
 • Heeft een tweede huis in Duitsland
 • Drinkt zijn koffie altijd zwart
 • Zijn ultieme guilty pleasure is Chinees eten
First things first

“Aangenaam, ik ben Sander. Sinds augustus account strateeg bij The DISTRIKT. En wat heb ik de afgelopen maanden een hoop geleerd. Het belangrijkste? Niet denken in problemen, maar in oplossingen. Met duidelijke communicatie, de juiste focus en een heldere planning krijgen we alles voor elkaar.”

Guess what?!

5 feitjes
over Sander

 • Gaat minimaal twee keer per jaar op skivakantie
 • Is een kei in salsadansen
 • Werkt als hobby ook af en toe bij Bever
 • Is bij thuiswedstrijden van PSV in het Philips Stadion te vinden
 • Heeft een talenknobbel en spreekt een aardig woordje Spaans

En Sander, wat doe je precies als account strateeg?

“Van alles! Ik bespreek met de klant hoe we het iedere maand nóg beter willen doen en zorg ervoor dat trajecten soepel verlopen. Het bouwen, inrichten en optimaliseren van een website is telkens een uniek project dat structuur nodig heeft. Als account strateeg zorg ik dat iedereen de juiste informatie heeft, schakel ik met specialisten en zorg ik ervoor dat de deadlines gehaald worden. Als we een eindproduct opleveren of belangrijke optimalisaties doen met de juiste resultaten, dan ben ik echt trots op onze samenwerking.”

Hoe ziet jouw ideale zaterdag eruit?

“Ik sta lekker rustig op en ga een beetje klussen. Dan heb ik het idee dat ik iets nuttigs heb gedaan, haha. Daarna neem ik soms de tijd om van A tot Z een goed recept te koken, orange chicken bijvoorbeeld! Vervolgens toch nog even werken bij Bever, want ik blijf wel graag bezig. Of lekker samen met mijn vriendin en de hond een filmpje kijken of een flink stuk lopen. Daar kan ik ook van genieten!”

Als je niet in Nederland woonde, waar zou je dan willen wonen?

“De leukste reis die ik ooit heb gemaakt was naar Colombia. Daar zou ik best kunnen wonen. Qua gastvrijheid is het net Brabant. De mensen zijn zó aardig en behandelen je niet als een toerist, maar als een gelijke. Je wordt echt meegenomen in de cultuur van het land. En ze praten er  duidelijk Spaans, dus je begrijpt alles wat ze zeggen. Wel zo praktisch.”

Aan welk tv-programma zou je wel mee willen doen?

“Nou, in ieder geval niet aan Wie is de Mol. En ook zeker geen programma’s waarbij ik een kunstje voor een jury moet doen. Welke programma’s dan wel? Reizen Waes en Floortje naar het einde van de wereld vind ik allebei geweldig. Als ik lekker eropuit kan, dan doe ik mee!”

What's next?

Sanders reischecklist

 • Rondtrekken door Colombia, Peru, Ecuador, Argentinië en Chili
 • Nog meer Latijns-Amerikaanse landen ontdekken
 • Op reis naar Nieuw-Zeeland
 • Een rondreis door Japan maken
 • Naar de grens van Argentinië, Brazilië en Paraguay om de Iguazú watervallen te bezoeken

Heb je helemaal tot hier gelezen? Chapeau! Je bent hier niet voor niets… We verklappen namelijk dat Sander inderdaad gek is op gewone zwarte koffie én op Chinees eten. Maar een tweede huis in Duitsland? Mooi niet. Sander is zelfs nooit langer dan een dag in Duitsland geweest. Hij rijdt er alleen doorheen op weg naar Oostenrijk voor – je verwacht het niet – de volgende skivakantie.

Pssssttt…
Kelly

Wil jij ook zo’n leuke baan?

Neem dan een kijkje bij onze vacatures en solliciteer meteen. Dan drinken we binnenkort een kopje koffie (of thee wat je wilt).

Kom maar door!