Stage /
Afstuderen

Verhalen van vorige stagiairs

Onze (ex-)stagiaires aan het woord:
Lindie, Tom en Coco

01

Verhalen

Lindie van der Heijden:
Over mij

Als afstudeerstagiaire bij The DISTRIKT ben ik bezig met onderzoek naar Data & Analyse. Tijdens mijn stage leer ik ontzettend veel nieuwe dingen over online marketing, maar daarnaast krijg ik ook de vrijheid om aan mijn onderzoek te werken. In een jong en dynamisch team zit ik hier helemaal op mijn plek.

Lees verder

Tom Seinstra

Tom Seinstra: Over mij

Als student ICT & Media Design ben ik een echte allrounder. Design, Marketing, Web development, ik doe het allemaal graag. Ik ben enorm nieuwsgierig en leergierig en pak uitdagingen met beide handen vol aan. Binnen mijn stageperiode bij The DISTRIKT heb ik nu de gave kans om mijn kennis in de praktijk toe te passen en mee te draaien in een energiek team van online marketing professionals.

Lees verder

Coco van Gerwen bij The DISTRIKT

Coco van Gerwen: Over mij

Commercieel ingesteld en een echte (online) marketing liefhebber die houdt van series kijken en thee drinken :). Tijdens mijn stage periode bij The DISTRIKT heb ik de kans gekregen om te leren van de beste! De online marketing specialisten bij The DISTRIKT hebben ervoor gezorgd dat ik mijn kennis op dit gebied heb kunnen uitbreiden. Benieuwd naar mijn ervaringen? Lees dan snel verder!

02

Wil je ook stage lopen bij The DISTRIKT?

Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze verhalen en wil je ook bij The DISTRIKT stage lopen? Neem dan contact op, of bekijk één van de openstaande vacatures.

Neem contact op    Bekijk Vacatures

03

Sollicitatieprocedure

favicon pointer

Solliciteren

Nadat je urenlang hebt gewerkt om de perfecte motivatie en het meest creatieve CV in elkaar te zetten heb je zojuist gesolliciteerd om onderdeel uit te gaan maken van ons team. Tof! Onze HR Specialist ontvangt jou sollicitatie in de mailbox en gaat kijken of je het net even wat anders gedaan hebt dan anderen! Binnen 24 uur krijg je een ontvangstbevestiging in je mailbox, zodat je zeker weet dat je sollicitatie bij ons is aangekomen.