Werken bij The DISTRIKT

#WerkenBij

Een cultuur die zie je niet. Die voel je. Toch gaan we proberen om onze cultuur vast te pakken en op het digitale papier te zetten. Zo weet jij ook een beetje wat je kunt verwachten. Nog voordat je bij ons de deur bent binnengestapt.

Gewoon jezelf kunnen zijn

Jij moet gewoon jezelf kunnen, durven en mogen zijn. Wees niet bang om je stropdas thuis te laten en gewoon aan te trekken wat je fijn vindt. Al blijven teenslippers natuurlijk een no-go.

Geen dag hetzelfde

Wij hebben een berg uiteenlopende klanten. Dat betekent ook dat jij je bezig zult houden met uiteenlopende werkzaamheden. Van een grote speler op het gebied van IT, tot een up-and-coming recruitmentbureau. Je kunt het zo gek niet bedenken. Ze hebben echter wel wat gemeen: ze zijn allemaal even ambitieus in hun doelstellingen. En daar kan jij je natuurlijk in vinden!

Jouw collega's

The DISTRIKT vind het belangrijk om verbinding onderling te faciliteren. Dat doen we met borrels (jup, die onvergetelijke), uitjes en andere gezelligheden. Sta dan ook niet gek te kijken als je uit het niets een plantenstekje of cappuccino in je handen gedrukt krijgt.

Fouten maken mag

En is zelfs onvermijdelijk. Kan gebeuren. Foutje bedankt. We dragen echter samen de verantwoordelijkheid en gooien je nooit onder de spreekwoordelijke bus. Het enige dat we van je vragen, is dat je van je fouten leert. Dus. Kom lekker die comfort zone uit. Je zult merken dat het er best gezellig is.

Super leuk dat je interesse hebt in het werken bij The DISTRIKT. We vertellen je graag hoe onze sollicitatieprocedure verloopt. We zijn ambitieus en willen de beste zijn. Denk jij dat je klaar bent voor de volgende stap? Lees dan snel verder!

1. Telefonische intake

Onze Operational Manager Kim maakt graag telefonisch kennis met jou en is benieuwd naar jouw ambities. Tijdens dit telefoongesprek vertelt Kim jou over The DISTRIKT en de openstaande functie.

2. Eerste kennismaking

Tijdens het eerste gesprek kom je kennismaken met Kim en Kelly bij ons op kantoor. Je kunt dan écht de sfeer proeven.  Tijdens dit gesprek gaan we inhoudelijk in op jouw CV en vaardigheden. We willen jou als persoon beter leren kennen.

3. Meeloopdag & case

Tijdens de meeloopdag kan jij sparren met misschien wel jouw toekomstige collega’s. Zij kunnen jou alle ins en outs vertellen van hun werkweek. Tijdens dit dagdeel maak je ook een case, op deze manier zien we welk niveau jij hebt én wat jij inhoudelijk kunt toevoegen aan ons team.

4. P@W Scan

Om een volledig beeld van jouw kernkwaliteiten en ontwikkelpunten te krijgen maak je een personality at work scan bij ons op kantoor. Dit rapport komt later ook van pas voor jouw persoonlijk ontwikkelplan binnen The DISTRIKT. Op het moment dat je komt om de P@W scan te maken, wordt de case ook uitgebreid met jou besproken met een van onze specialisten.

5. Aanbieding

Als bovenstaande contactmomenten goed zijn verlopen én beiden partijen enthousiast zijn dan doen wij jou graag een contractvoorstel met bijbehorende arbeidsvoorwaarden. Wij zijn ontzettend blij dat jij The DISTRIKT komt versterken!

Onze kernwaarden

Onze kernwaarden (GRAPPIG) zitten in ons DNA. Hier kunnen collega’s, klanten en partners op vertrouwen. Het zijn de waarden waar we elkaar op aanspreken.

Genieten van iedere uitdaging en bereid zijn extra stappen te zetten of, indien noodzakelijk, van het pad af te wijken om tot ultieme resultaten te komen.

Collega’s die respectvol communiceren en handelen weten dat de manier waarop de doelstelling wordt bereikt even belangrijk is als het resultaat zelf.

Iedereen is anders en uniek en komt in hun authenticiteit het beste tot recht. Het is dan ook belangrijk dat iedere collega vanuit zijn eigen ik bijdraagt aan het eindresultaat.

Gepassioneerde collega’s, klanten en partners denken in uitdagingen en niet in beperkingen. Ze zullen zich altijd inspannen om de maximale doelstellingen te behalen.

Plezier is onuitputtelijke energie. Als je iets met plezier doet, dan geeft dat energie in plaats van dat het energie kost. En dat straal je uit, waardoor andere mensen mee willen doen, betrokken willen zijn en blijven.

We zoeken onze veiligheid niet in vasthouden aan hoe het was, maar vertrouwen op eigen en gezamenlijke kracht om steeds weer te vernieuwen. In die beweeglijkheid ontstaat voor ieder persoonlijk en de onderneming als geheel groei en vernieuwing.

Iedereen moet de ruimte krijgen en nemen om te worden wie je bent en wilt worden, om te groeien. Ruimte voor het ontdekken en ontwikkelen van ieders individu en op het gebied van zijn of haar vakgebied.

Kelly Jaspers
Vragen over werken bij The DISTRIKT?