#WerkenBij

Een cultuur die zie je niet. Die voel je. Toch gaan we proberen om onze cultuur vast te pakken en op het digitale papier te zetten. Zo weet jij ook een beetje wat je kunt verwachten. Nog voordat je bij ons de deur bent binnengestapt.

Gewoon jezelf kunnen zijn

Wij houden van mensen. In alle kleuren, soorten en maten. Diversiteit vinden we belangrijk. Net als gelijkheid. Hier vind je geen ivoren torens of hermetisch afgesloten kantoren. We zijn zó transparant; onze glazen deuren lopen we bij elkaar plat.

Jij moet gewoon jezelf kunnen, durven en mogen zijn. Wees niet bang om je stropdas thuis te laten en gewoon aan te trekken wat je fijn vindt. Al blijven teenslippers natuurlijk een no-go.

Geen dag hetzelfde

Wij hebben een berg uiteenlopende klanten. Dat betekent ook dat jij je bezig zult houden met uiteenlopende werkzaamheden. Van een grote speler op het gebied van IT, tot een up-and-coming recruitmentbureau. Je kunt het zo gek niet bedenken. Ze hebben echter wel wat gemeen: ze zijn allemaal even ambitieus in hun doelstellingen. En daar kan jij je natuurlijk in vinden!

Collega’s? Vrienden zal je bedoelen

Het laatste wat we willen, is dat jij met een grote boog om je collega’s heenloopt wanneer je ze in het wild tegenkomt. Daarom doen we er alles aan om verbinding onderling te faciliteren. Dat doen we met borrels (jup, die onvergetelijke), uitjes en andere gezelligheden. Sta dan ook niet gek te kijken als je uit het niets een plantenstekje of cappuccino in je handen gedrukt krijgt.

Fouten maken mag

En is zelfs onvermijdelijk. Kan gebeuren. Foutje bedankt. We dragen echter samen de verantwoordelijkheid en gooien je nooit onder de spreekwoordelijke bus. Het enige dat we van je vragen, is dat je van je fouten leert. Dus. Kom lekker die comfort zone uit. Je zult merken dat het er best gezellig is.

Kelly Jaspers
Online Marketing Strategist & Eigenaresse
Kim Jaspers
HRM & Finance & Eigenaresse
Gerdo de Laat
Online Marketing Strategist
Mark Hermans
Digital Content Strategist
Jeroen van Woerkom
Lead Developer
Michelle van Everdingen
Social Media Specialist
Bart Abbink
Strategisch Concept - Brand Designer
Manon Schepens
Content Marketing Specialist
Femke Klaassens
Copywriter & Content Strategist
Tom Seinstra
Web Development Specialist
Roan Swinkels
Online Marketing Strategist
Marlon van Kessel
Digital Designer
Laura Hermsen
Social & Content Marketeer
Daniëlle Vogels
Copywriter
Randy Klasen
Front-end developer
Sam van der Heijden
Fotograaf
Brian Kosterman
SEA Specialist
Lieve Lievaart
Sales & Recruitment
Pim Marchand
SEA Specialist
Mark van Kerckhoven
SEA Specialist
Wim
Professioneel knuffelaar