Werken bij The DISTRIKT

Spill the juice

met Bart

Een rustige jongen met piekenergie (vooral op de borrels). Een doorzetter met een arsenaal aan grapjes. Iemand die met iedereen overweg kan en nooit te beroerd is om een ander te helpen. Digital designer Bart is al jarenlang een vertrouwd gezicht binnen ons team. Wie is deze creatieveling, welke taken heeft hij bij The DISTRIKT en waar houdt hij zich verder mee bezig? Wij vroegen het hem allemaal.

2 truths
and a lie
  • Draagt met enige regelmaat zijn shirt binnenstebuiten
  • Kwam met carnaval als Mexicaan naar kantoor
  • Heeft zijn spullen keurig op orde
Let's begin

“Hey, ik ben Bart, strategisch concept & brand designer bij The DISTRIKT. En dat al vier en een half jaar lang. Wat ik zo leuk vind aan mijn werk? De vrijheid. Veel eigen verantwoordelijkheid. En de diversiteit aan klanten en opdrachten. Van branding, printwerk en banners tot e-mailcampagnes en complete websites… Ik design het.”

Op de planning

Barts bucketlist

  • Elk jaar een paar citytrips
  • Een hond kopen
  • Een grote reis maken
  • Een gouden auto aanschaffen
  • Op vakantie naar Costa Rica

Hoe ziet een typische werkdag er voor jou uit?

“Eigenlijk nooit helemaal hetzelfde, omdat ik steeds aan andere projecten werk. Op dinsdag (maandag altijd vrij, yes) start ik de week op samen met Kim, Sander en Roan. Zij geven me een update over de lopende projecten. Daarna stel ik zelf mijn weekplanning op en ga ik aan de slag. Mijn tactiek? Kleine taken eerst, de leukste projecten tot het laatst bewaren.”

We hoorden ook dat je regelmatig de koekjesstash in Mara’s bureaula plundert. Hoe zit dat precies?

“Dat kan ik niet ontkennen. Maar niet alleen Mara heeft een la vol koekjes hoor. Er zijn hier meer collega’s met snacks. Ik kom ook zo nu en dan snuffelen in de bureaula van Laura. In de meeste gevallen vul ik de voorraadjes wel weer aan hoor. Of ik neem zelf iets lekkers mee uit de supermarkt. Echt plunderen wil ik het dus niet noemen, ik heb die koekjes gewoon in bruikleen.”

Hoe ziet jouw ideale zaterdag eruit?

“Zonnig! Wakker worden zonder kater, zelfs als ik een paar biertjes bij het Willemientje heb gedronken de avond ervoor haha! Dan lekker met mijn vriendin Iris en hondje Toby naar de bossen voor een wandeling. Daarna een duik in het zwembad thuis en de dag afsluiten met een BBQ met vrienden. Oh uiteraard staat er een wedstrijd van PSV aan en winnen ze ook nog.”

Als je niet in Nederland woonde, waar zou je dan willen wonen?

“Oeh, hier heb ik echt al vaak over nagedacht. Het moet sowieso zonnig zijn. Dus dan heb je twee opties. Zonnig en dichtbij of zonnig en ver weg. Ver weg is wel aantrekkelijk, maar dan kunnen vrienden en familie niet makkelijk langskomen. Best een dilemma dus. Dan toch maar iets dichterbij. Ik ga voor Sevilla. Ik ben er al een paar keer geweest en vind het een geweldige stad. En het is er gewoon nog 17 graden in de winter. Ideaal.”

Dit zeggen collega's over Bart

Manon: “Bart is super creatief, vrolijk en een designer in hart en nieren. Hij is overigens het lievelingetje van menig collega. En da’s niet zo gek hoor. Het is ook een leukerd.”
Sander: “Bart is een creatieve collega die op eigenzinnige wijze tot een resultaat komt. Zelfs met weinig input kan hij echt iets moois creëren. Je moet het maar kunnen!”
Mara: “Bart is een grappige, creatieve, tikkeltje sarcastische collega met een groot hart. Met zijn oog voor detail schudt hij het ene na het andere flitsende (web)design uit zijn mouw. Een topper!”

Barts leugen? Dat hij zijn spullen altijd op orde heeft. Helaas raakt hij weleens wat kwijt. Zo vond hij pas na twee weken zijn portemonnee terug die hij gewoon in zijn jaszak had zitten.

Pssssttt…
Kelly

Wil jij ook zo’n leuke baan?

Neem dan een kijkje bij onze vacatures en solliciteer meteen. Dan drinken we binnenkort een kopje koffie (of thee wat je wilt).

Kom maar door!