Werken bij The DISTRIKT

Spill the juice

met Kelly

Ze is een rasoptimist die overal vol voor gaat. Een enthousiasteling die altijd openstaat voor nieuwe ideeën. Problemen? Die ziet ze niet. Oplossingen dan weer wel. En het belangrijkste: zonder Kelly geen The DISTRIKT. Na haar afstuderen richtte zij The DISTRIKT op. Hoe dat precies ging? En waar Kelly zich mee bezighoudt als ze niet aan het werk is? Je leest het hier.

2 truths
and a lie
  • Heeft ooit 24 uur lang een hond gehad
  • Komt elke dag met de fiets naar kantoor
  • Zou stiekem best een artiest met geweldige zangkunsten willen zijn
First things first

“Aangenaam, ik ben Kelly. Eigenaresse van The DISTRIKT en online strateeg. Wat ik zo interessant vind aan online marketing? Het resultaatgerichte. Het is geen black box, alles is meetbaar. Met de juiste strategie kun je bedrijven in korte tijd enorm laten groeien. Het is ontzettend dankbaar werk. Als je het goed doet, tenminste.”

Hoe is The DISTRIKT ontstaan?

“Tijdens mijn master strategisch management liep ik een halfjaar lang mee met tien mkb-bedrijven. Daarbij onderzocht ik wat ze zelf deden aan online marketing en wat er beter kon. Ik ontdekte dat er iets ontbrak. Een bureau dat ondernemers compleet ontzorgt. Een one stop shop waarbij marketing en webbouw onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Dát is The DISTRIKT. Inmiddels werken we met meerdere specialisten per discipline. En dat is nodig. Online marketing is steeds complexer en competitiever geworden. Om succesvol te zijn, moet het complete plaatje kloppen.”

Wat vind je het leukst aan je werk?

“Een nieuwe klant binnenhalen is kicken. Het persoonlijke contact met klanten vind ik sowieso het leukste. Ik verdiep me in hun casus, verras ze met wat mogelijk is en breng alles wat zweeft bij elkaar in een overzichtelijke roadmap. Ik geef ze het vertrouwen dat alles wordt opgepakt. En goed ook. Ik wil écht iets betekenen voor onze klanten. Als zij de meerwaarde van ons werk zien én blijven inzien, dan ben ik trots.”

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

“In mijn vrije tijd doe ik het liefst echte familiedingen. Tijd doorbrengen met Thijs en mijn zoontje Beau bijvoorbeeld. Of juist het tegenovergestelde: lekker naar een festival en daar helemaal uit m’n plaat gaan samen met vriendinnen. Dus eigenlijk van lekker burgerlijk tot feesten tot in de late uurtjes.”

Aan welk tv-programma zou je wel mee willen doen?

“Sowieso iets met reizen. Hoe heet dat programma met Floortje ook alweer? Nou, dat wil ik wel. De wereld over reizen, nieuwe continenten zien, plaatsen bezoeken waar je anders nooit komt, andere culturen ervaren. Mensen interviewen die op een bijzondere manier leven en helemaal in hun verhaal duiken. Lijkt me geweldig.”

The DISTRIKT in drie woorden
volgens Kelly

Passie. Mijn team is innovatief, gemotiveerd en gedreven. Een regenboog aan personen, maar stuk voor stuk mensen met passie voor hun vak. En dat straalt ervanaf.

Plezier. Werk is meer dan alleen werk. Heb je er plezier in, dan geeft dat energie en bereik je zoveel meer.

Samenwerken. Iedereen denkt vanuit zijn eigen specialisme. Werken we samen, dan behalen we het maximale resultaat.

Op de planning

Kelly's bucketlist

  • Op safari naar Zuid-Afrika en Tanzania
  • Een reis naar Japan
  • Nieuwe sporten uitproberen, zoals kitesurfen
  • Een festivalweekend in een tentje (iedereen denkt dat dit niets voor mij is, dus ik bewijs graag het tegendeel)

Zag je het al helemaal voor je, Kelly op de fiets naar kantoor? Nou, vergeet het maar. Die keren zijn op één hand te tellen. Hoewel het met de fiets sneller is, komt ze vrijwel elke dag – je raadt het al – gewoon met de auto.

Pssssttt…
Kelly

Wil jij ook zo’n leuke baan?

Neem dan een kijkje bij onze vacatures en solliciteer meteen. Dan drinken we binnenkort een kopje koffie (of thee wat je wilt).

Kom maar door!