Werken bij The DISTRIKT

Spill the juice

met Kim

Ze is altijd benieuwd hoe het met je gaat. Komt al haar afspraken na. Schudt droge opmerkingen uit haar mouw alsof het niets is. Wordt overal op die voet gevolgd door haar grote liefde (Wim!). Vandaag vertellen we je alles over Kim. Wie is ze en hoe kwam ze bij The DISTRIKT terecht? En hoe vindt ze het om samen met haar zus een bedrijf te runnen? Lees snel verder.

Guess what?!

5 feitjes
over Kim

 • Is soms iets té direct
 • Haar grootste hobby is haar hond Wim
 • Ruimt de vaatwasser in alsof het Tetris is
 • Is absoluut geen sportfanaat
 • Wordt gelukkig van een etentje in een goed restaurant
Even voorstellen

“Hoi, ik ben Kim. Eigenaresse van The DISTRIKT en operationeel manager. Wat ik het leukst vind aan mijn werk? Het persoonlijke contact. Ik ben blij als de mensen om me heen tevreden zijn, goed in hun vel zitten en groeien in hun werk. We hebben een hecht team, waarin iedereen een stapje extra voor elkaar zet. We zijn ambitieus en willen mooie dingen maken. We werken hard, maar we maken ook veel plezier. Een perfecte balans.”

2 truths
and a lie
 • Haar huis ziet er netjes uit, totdat je de kastjes opendoet
 • Parkeert haar auto zonder moeite op de krapste plekjes
 • Kan haar hand 360 graden draaien

Even terug naar het begin van The DISTRIKT. Was jij daar ook al bij betrokken?

“Toen Kelly startte met The DISTRIKT studeerde ik nog. Ik ben hier gaan afstuderen. Voor mijn scriptie onderzocht ik hoe je meer medewerkers aan kunt trekken met een werken bij-traject. Dat heb ik toen ook voor The DISTRIKT zelf ook opgezet. En ik vond het zó fijn hier, dat ik nooit meer ben weggegaan. Al is mijn rol door de jaren heen wel flink veranderd. SEA, content, ik heb van alles gedaan. Maar HR en organisatie bleken het beste bij me te passen. Na verschillende cursussen ben ik inmiddels operationeel manager.”

En, wat doe je dan zoal als operationeel manager?

“Nou, ik verveel me in ieder geval niet. Ik heb veel verschillende taken. Ik houd me bijvoorbeeld bezig met de planningen, de capaciteit van de specialisten, de administratie, de salarissen en het debiteurenbeheer. Daarnaast beheer ik een aantal van onze klanten en voer ik sollicitatie- en evaluatiegesprekken. De meeste energie krijg ik van het bouwen aan The DISTRIKT zelf. Samen met Kelly en Roan kijk ik regelmatig hoe we kunnen innoveren en een nóg betere kwaliteit kunnen leveren.”

Hoe is het om zoveel met je zus samen te werken?

“Heel leuk! Het is fijn om samen te ondernemen. Ik denk ook niet dat we het zonder elkaar zouden kunnen. Kelly en ik vullen elkaar aan. Kelly doet de sales, terwijl ik juist niet zo commercieel ingesteld ben. En alles wat ik doe, daar blijft zij weer ver van weg. ‘Ik kan wat jij niet kan en jij kan wat ik niet kan’, dat geldt echt voor ons. We zeggen het vaak tegen elkaar.”

Als je niet in Nederland woonde, waar zou je dan willen wonen?

“Oeh, dat vind ik heel lastig. Als ik al mijn vrienden en familie mee mag nemen, dan wil ik best in Spanje wonen. Maar dan vooral voor het mooie weer. De mentaliteit… daar zou ik meer moeite mee hebben. Ik ben altijd op tijd. Echt waar. Nou, dat is in Spanje dus geen goede eigenschap, want dan sta je continu te wachten. Bij nader indien blijf ik toch maar lekker in Nederland. Ik houd het wel bij vakanties en reizen.”

What's next?

Kims reischecklist

 • Op vakantie naar Japan (deze zomer is het zover!)
 • Een reis door Australië
 • Een roadtrip door Amerika, het liefst naar de westkust
 • Zoveel mogelijk andere verre reizen maken

Nog even terug naar die two truths and a lie…. Kim een parkeerheld? Mooi niet dus. Bekijk de velgen van haar auto maar eens van dichtbij.

Pssssttt…
Kelly

Wil jij ook zo’n leuke baan?

Neem dan een kijkje bij onze vacatures en solliciteer meteen. Dan drinken we binnenkort een kopje koffie (of thee wat je wilt).

Kom maar door!